Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

15.02.2017 12:10

Macie sposób lub radę na wykorzystanie plastrów żółtego sera, które zbyt szybko wysychają? Nawet oddychające pojemniki u mnie się nie sprawdzają, a szkoda wyrzucać....

Odpowiedzi (46)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

16.02.2017 11:37

zetrzeć na tarce lub zmielić w rozdrabniaczu ,można zamrozić

Franciszek

Zadanych pytań: 4

16.02.2017 11:43

lepiej kupować w kawałku to tak nie wysycha

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.02.2017 12:15

wykorzystałabym do zapiekanki , pizzy lub tostów

Futka

Zadanych pytań: 2

16.02.2017 12:20

Zrobiłabym zapiekankę, pizzę lub naleśniki :)

KORAL

Zadanych pytań: 20

16.02.2017 17:50

ja zawsze mrożę , potem mam do pizzy....:)

Madzai

Zadanych pytań: 7

16.02.2017 18:23

Do zapiekanki :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.02.2017 18:24

do sosou,zupy, grzanek,pizzy

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.02.2017 00:13

Muszę spróbować taki zeschnięty ser wkładać do zimnego mleka. Dzięki za radę.

ApplePie

Zadanych pytań: 0

20.02.2017 14:39

Ja takiego sera uzywam do tostów

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.02.2017 09:59

też używam do tostów :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak