Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

15.02.2017 12:10

Macie sposób lub radę na wykorzystanie plastrów żółtego sera, które zbyt szybko wysychają? Nawet oddychające pojemniki u mnie się nie sprawdzają, a szkoda wyrzucać....

Najlepsze odpowiedzi (3)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.02.2017 20:03

za zawsze taki ser zużywam do zapiekanek :-)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

16.02.2017 20:15

Tosty robię, kładę na nadziane rurki makaronowe i zapiekam, a jak nie mam na nic chęci, to do zamrażarki wkładam.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.05.2017 18:16

tosty, zapiekanki, pizza

Odpowiedzi (46)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

15.02.2017 13:09

lepiej kupować w kawałku to tak nie wysycha

Alex_M

Zadanych pytań: 119

15.02.2017 13:14

ja taki ser zużywam do zapiekanek, tostów i pizzy

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.02.2017 13:23

ja mrożę takie plastry i potem jak się uzbiera pizza, zapiekanka powstaje, albo dodaję też do mielonych starty, albo do roladek z piersi z kurczaka

ilka01

Zadanych pytań: 6

15.02.2017 13:32

możesz zamrozić i później na zapiekankę

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.02.2017 13:59

zapiekanki lub pizza

pestka

Zadanych pytań: 424

15.02.2017 14:06

zrobiłabym rolady lub zapiekanki

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

15.02.2017 14:14

oczywiście pizza albo zapiekanka :D

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.02.2017 14:24

Najlepiej taki ser zamrozić, albo użyć do zapiekanki lub też pizzy.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.02.2017 14:27

Ja wykorzystuję do tostów, naleśników z szynką i pieczarkami

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.02.2017 14:28

Ja taki przeschnięty ser rozdrabniam i zużywam do krakersów :) Możesz go zamrozić, jeśli masz większą ilość i również zamrozić. Jako dodatek do slonych ciasteczek czy farszu nie trzeba rozmrażać, jeśli się da pokruszyć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak