Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

15.02.2017 12:10

Macie sposób lub radę na wykorzystanie plastrów żółtego sera, które zbyt szybko wysychają? Nawet oddychające pojemniki u mnie się nie sprawdzają, a szkoda wyrzucać....

Odpowiedzi (46)

Mniam

Zadanych pytań: 87

15.02.2017 21:54

U mnie właśnie ten "oddychający" pojemnik się sprawdza. A jak mam dużo sera to przede wszystkim zużywam do pizzy :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.02.2017 22:07

do wielu dań ... na szybko do jajecznicy na śniadanie, przez zapiekanki, pizzę, tosty, kotlecika, roladki ... po kanapki tradycyjne :)

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

15.02.2017 22:13

Ułóż kilka plastrów razem zetrzyj na tarce o grubych oczkach i wykorzystaj do pizza,zapiekanki ,nawet do jajecznicy jest bardzo dobra.

Ania321

Zadanych pytań: 179

15.02.2017 22:42

wykorzystałabym je do zapiekanek lub wytrawnych muffinek :)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

16.02.2017 00:27

Dziękuję za odpowiedzi :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

16.02.2017 07:58

Przeschnięty żółty ser wykorzystuję do sosu serowego lub zupy serowej.

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.02.2017 09:35

mam specjalne pojemniki i jest okej nie mam tego problemu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

16.02.2017 10:42

Zetrzeć lub zmielić i masz idealny dodatek do zapiekanek, past, sosów na bazie szpinaku i warzyw.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.02.2017 10:44

ja robię zapiekanki

dodi

Zadanych pytań: 256

16.02.2017 11:25

u mnie najczęście jest wykorzystywany do zapiekanek, pizzy. A można też mrozić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak