Sałatka z kaszy kus-kus i tuńczyka

Sałatka z kaszy kus-kus i tuńczyka

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kaszę Kus-Kus(ok. 2 cm warstwa) ugotować w lekko osolonej wodzie. Najlepiej poprowadzić się sposobem przygotowania umieszczonym na opakowaniu.
Paprykę posiekać na drobne części. Następnie kukurydze i paprykę dodać do, wystudzonej wcześniej, kaszy. Następnie dodać tuńczyka i majonez. Wszystko wymieszać i przyprawić do smaku.
Najlepiej podawać po jakimś czasie schłodzone w lodówce.

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

AURELKA

12.10.2012 12:44
musi byc pyszna

Mariusz17

07.12.2010 14:04
Jeszcze nie próbowałem kaszy kus-kus z tuńczykiem

Kate131

03.12.2010 08:35
ciekawa

etka

11.11.2010 17:10
Lubię takie sałatki!

ola2733

25.06.2010 17:17
smakowite

remprzem

29.05.2010 10:05
o to cos dla mojego męża:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat