Cytrynada

Cytrynada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cytryny obrane z skórki

    kilka sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cytryny pokroić w plasterki, położyć na dno garnka. Zasypać cukrem, lekko wydusić łyżką sok. Zalać wrzątkiem. Wymieszać, odczekać. Podawać na ciepło lub na zimno

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Marysia

31.07.2011 08:25
fajne

agata1722

22.02.2011 13:53
na pewno lepsza na zinmo

Henryka2

06.12.2010 18:20
Chyba lepsza schłódzona!

Krzysztof42

09.11.2010 14:07
trudny przepis

izoldaaa6

29.08.2010 00:32
najlepsza na orzeźwienie :0

iwa643

27.08.2010 21:15
można tez z pomartańcza albo limonkom tak zrobic dobre z cukrem brązowym i listami mięty

kamilaj

25.08.2010 16:28
świetnie chłodzący napój

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat