Szparagowa ze smietana

Szparagowa ze smietana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • zółtej fasoli szparafowej

    50 dag
  • małe cebule

    2
  • śmietany 18-procentowej

    20 dag
  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasole myjemy odcinamy koncówki kroimy w 3-cm kawałki i gotujemy w osolonej wodzie.Odcedzamy.studzimy.Cebule obieramy i kroimy w kostke.Fasolke mieszamy z cebulka i zalewamy smietana.Doprawiamy so smaku i mieszamy.Odstawiamy na 15min w chłodne miejsce.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

edyta51

29.08.2010 08:39
muszę wypróbować

Kate131

27.08.2010 12:45
nigdy tak nie robilam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat