Tort z bezami

Tort z bezami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 opakowania śmietan-fixu

  • 2 szkl. śmietanki tortowej

  • kawałek laski wanilii

  • kilkanaście gotowych bezików

  • ciemna posypka

  • Biszkopt

    2 blaty
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Zimną śmietankę ubić z dodatkiem śmietan-fiu oraz startej wanilii.
Następnie nie przerywając ucierania dodać sos deserowy.
Krem przełożyć na blat, przykryć drugim.
Wierzch i boki również posmarować kremem.
Wierzch udekorować bezikami i posypać całość posypką.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat