Przepis i sposób przygotowania na: Nitkowy omlet
Kroki postępowania
Usmażone składamy na połowę jeszcze ciepłe. Pozostawiamy na talerzach. Między czasie przygotowujemy serek.
Omlet możemy podać z dodatkiem ulubionych, sezonowych owoców. PYCHA!
makaron nitki |
120 gram
|
serek mascarpone |
170 gram
|
jajko |
3 sztuki
|
cukier kryształ |
1 łyżka do omletu
|
cukier puder |
1 łyżka do serka
|
czekolda |
do dekoracji
|
tłuszcz do smażenia |
|
mleko |
2-3 łyżki
|
brzoskwinie w puszce |
2 połówki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: