Dip nowoorleański

Dip nowoorleański

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gęsta śmietana

    3/4 szklanki
  • brandy

    3 łyżki
  • Dowolne pikantne dodatki

    do smaku
  • ser żółty

    10 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dowolne pikantne dodatki (np. musztarda, sos tabasco, pikantny keczup albo papryka w proszku lub pieprz cayenne) oraz ser, śmietanę i brandy zmiksować albo dobrze ubić. Doprawić do smaku.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ewaa

22.10.2011 22:34
ciekawy :)

Goya

20.09.2011 10:16
oryginalny

Motorek

21.04.2011 17:19
smaczne

zbysio

30.03.2011 23:35
oooooooooooooooooooo

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat