zagryzka do piwa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser pleśniowy lazur

    1 sztuk
  • ser topiony

    1/2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser pleśniowy przełożyć do rondelka dodać do niego połowę serka topionego śmietankowego rozpuszczać na ogniu aż składniki się połączą. Następnie odrywać kawałek bułki maczać w serku i zjadać. Najlepiej by było żeby garnuszek był ciągle podgrzewany lub po prostu zjeść serek szybko.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 21.01.2011 16:05
jeszcze nie miałam okazji skosztować;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat