Wątróbka drobiowa z cebulką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka z kurczaka

    30 dag
  • cebul

    2 szt.
  • sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek.

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy i dokładnie osuszamy. Smażymy na rozgrzanym oleju, z dodatkiem soli, pieprzu i drobno pokrojonej cebuli. Gdy wątróbka będzie miękka zdejmujemy z ognia. Układamy na talerzu i Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pacpaw 12.11.2010 09:13
chyba dzisiaj zrobię podobną ale wieprzową
gusia1000 08.11.2010 19:47
Tylko robić i jeść.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat