Różowa sałatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kilka buraczków z barszczyku

  • Marchewka z barszczyku

  • pietruszka z barszczyku

  • łyżka oliwy

  • lyżka kwasu burakowego

  • szzcypta cukru

  • szczypta tymianku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane w barszczyku warzywa kroimy na kawałki, skrapiamy oliwą i kwasem burakowym, doprawiamy tymiankiem i szczyptą cukru.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wacław 07.04.2013 09:33
dla mnie pyszna
ben-ka 25.06.2012 10:15
i warzywa z barszczu wykorzystane:)
Andzia1977 06.09.2011 21:44
ale fajna sałatka
Izabela/bella81 28.04.2011 10:09
coś dla mojego męża:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat