pasta jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • w przyrządzaniu

    + +
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Składniki

* sól
* pęczek szczypiorku
* pieprz
* 6 jajek na twardo
* 3-4 łyżki kwaśnej śmietany
* 1 łyżka musztardy


Przygotowanie

Składniki zmiksować. Przyprawić solą i pieprzem. Dodać posiekany szczypiorek. Wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ewa19a 28.01.2011 12:32
pycha
cukiereczek 17.12.2010 10:36
super
marta639 18.09.2010 12:08
Wygląda wyśmienicie.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat