Panga na grilu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • panga

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z pangi solimy obsypujemy ziołami prowansalskimi zawijamy folie aluminiowa zagniatajac rogi kładziemy na grilu. Grilujemy ok 20min

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
anja3107 21.04.2011 20:33
nie jadłam, super
Barbara55 19.02.2011 14:31
wolę smażyć
kielcok1 03.02.2011 14:44
ja też
rakow2 02.12.2010 14:20
lubię pangę

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat