Przepis i sposób przygotowania na: Nitkowy omlet
Kroki postępowania
Usmażone składamy na połowę jeszcze ciepłe. Pozostawiamy na talerzach. Między czasie przygotowujemy serek.
Omlet możemy podać z dodatkiem ulubionych, sezonowych owoców. PYCHA!
makaron nitki | 120 gram |
serek mascarpone | 170 gram |
jajko | 3 sztuki |
cukier kryształ | 1 łyżka do omletu |
cukier puder | 1 łyżka do serka |
czekolda | do dekoracji |
tłuszcz do smażenia | |
mleko | 2-3 łyżki |
brzoskwinie w puszce | 2 połówki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: