miętówka

miętówka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Masa: 600 ml słodkiej kremówki, 400 g pastylek miętowych(są to pastylki miętowe oblane czekoladą, pakowane w zielonym sreberku i

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Upiec biszkopt( każdy na swój sposób). Kremówkę z pastylkami zagotować (ciągle mieszając). Włożyć do lodówki na 24 godziny. Następnego dnia sztywno ubić, rozpuścić żelatynę z cukrem w 1/2 szklanki wody i dodać do masy. Masę wylać na biszkopt. Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat