Kwiat w szampanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kwiaty dzikiego hibiskusa

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Włożyć kwiaty dzikiego hibiskusa do kieliszków typu flute

2. Zalać winem musującym lub szampanem

3. Poczekać aż kwiaty dzikiego hibiskusa delikatnie rozwiną się i nabiorą objętości.

4. Oczaruj siebie i swoich gości tym widokiem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 29.08.2011 21:11
super pomysł
rakow2 08.06.2011 16:02
ja bym tego nie jadła
Krzysztof42 13.11.2010 17:41
smacznego
Aida 08.06.2010 08:41
wow! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat