Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marynowane cebulki 10
ogórek konserwowy 1

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki

Kroki postępowania

1
Kroimy na mniejsze kawałki kabanosiki chorizo oraz ogórek konserwowy.
Krok 1 - Koreczki foto
2
Na specjalne patyczki do szaszłyków nadziewamy najpierw zieloną oliwkę, kawałek chorizo, ząbek czosnku z oleju, chorizo, kawałek ogórka, chorizo i na koniec cebulkę marynowaną.
Krok 2 - Koreczki foto
3
Układamy koreczki na talerzu. Stanowią one idealną przekąskę na kolację lub zagryzkę :)
Krok 3 - Koreczki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia35 13.01.2013 08:22
smaczna przekąska
meg1984 12.01.2013 21:57
fajna przekąska
Renataj 12.01.2013 21:38
W sam raz na karnawałową przekąskę.
aginaa 12.01.2013 21:24
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak