Dżem brzoskwiniowo- jabłkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1kg jablek

  • 0.5kg brzoskwiń

  • o.5 kg cukru

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukier zagotowac z jedna szklanka wody , jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodac do cukru Brzoskwinie po obraniu pokroic i dodac do gorących jabłek razem zagotowac. wkładac do słoików jeszcze gorący i pasteryzować.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Maryś1 09.09.2010 21:53
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat