Chrupiąca przekąska

Chrupiąca przekąska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serka śmietankowego kremowego

    2 łyżki
  • sałaty ze środka

    4 małe listki
  • ogórka szklarniowego

    kawałek
  • papryki ostrej do smaku

  • soli i pieprzu do smaku

  • wafel

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Chrupiąca przekąska

Wafla zbożowo-ryżowego smarujemy serkiem śmietankowym.
Sałatę płuczemy i układamy na waflu.
Ogórka płuczemy, kroimy w talarki. Układamy na sałacie.
Wierzch posypujemy odrobiną soli, pieprzu i ostrej papryki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Margo1 03.04.2013 09:59
świetna,podoba mi się
ElizaT 02.07.2012 13:41
pomysłowe
Anio?eczek 22.06.2012 17:15
fajne i lekkie :)
Kekerboom 22.06.2012 16:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat