Chrupiąca przekąska

Chrupiąca przekąska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serka śmietankowego kremowego

    2 łyżki
  • sałaty ze środka

    4 małe listki
  • ogórka szklarniowego

    kawałek
  • papryki ostrej do smaku

  • soli i pieprzu do smaku

  • wafel

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Wafla zbożowo-ryżowego smarujemy serkiem śmietankowym.
Sałatę płuczemy i układamy na waflu.
Ogórka płuczemy, kroimy w talarki. Układamy na sałacie.
Wierzch posypujemy odrobiną soli, pieprzu i ostrej papryki.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

03.04.2013 09:59
świetna,podoba mi się

ElizaT

02.07.2012 13:41
pomysłowe

Anio?eczek

22.06.2012 17:15
fajne i lekkie :)

Kekerboom

22.06.2012 16:36
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat