Camembert w migdałach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • serek camemnert

    4 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Setek camembert posmatować miodem i posypać płatkami migdałowymi
2. Włożyć na folię aluminiową na grilla do piecyka na 10 min
Podawać z sałatką

Przepisy wypróbowany i pyszny!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 12.01.2012 00:17
dobre
szajba2 25.12.2011 13:35
nie
Barbara55 25.11.2011 15:57
nie dla mnie
kielcok1 14.10.2011 15:42
to dla koneserów, nie dla mnie
Zofia12 05.05.2010 11:30
Rozpływa sie w ustach, pysia:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat