Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jak zrobić crostini z grzybowym ragout?

Wszyscy uwielbiamy grzanki, a grzanki w połączeniu z grzybami, aromatycznymi przyprawami, delikatnie posypane parmezanem to już prawdziwa uczta dla podniebienia. 

Wszyscy uwielbiamy grzanki, a grzanki w połączeniu z grzybami, aromatycznymi przyprawami, delikatnie posypane parmezanem to już prawdziwa uczta dla podniebienia. 

Aby przygotować chrupiące crostini nie musicie mieć do dyspozycji świeżego pieczywa. Z powodzeniem możecie wykorzystać do tego celu czerstwy chleb lub bagietkę. Odzyskają swoje walory smakowe po podgrzaniu w piekarniku. 

Pamiętajcie też o posoleniu grzybów, aby szybciej odparowała z nich woda oraz odpowiednim przyprawieniu, aby grzybowe ragout nabrało smaku i aromatu. 

>> Przepis na Crostini z grzybowym ragout <<

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak