Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Boczek rolowany wędzony

Czy niejednokrotnie jesteście zdenerwowani, że wędliny które kupujecie po dwóch dniach nie nadają się do jedzenia. To wszystko za sprawą chemii, która jest pakowana w mięso. Powrót do tradycji jest tego rozwiązaniem. Zwykłe przyprawy i sięgnięcie do metod przygotowania przechodzących z dziadka na ojca a potem na syna to klucz do zdrowszego jedzenia. W tym przepisie zaprezentuję sposób przygotowania boczku rolowanego wędzonego.

Cały przepis możecie Państwo zobaczyć wchodząc na przepisy Krok po Kroku w                DoradcaSmaku.pl lub w link:

Przepis na Boczek rolowany wędzony

 

A tak wygląda boczek po wędzeniuBoczek rolowany wędzony.

 

Barbara40 23.01.2012 16:14
CUDO !!!!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak