Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARKÓWKA PIECZONA PODWĘDZANA W JAŁOWCU

Piękne wędliny na stoiskach wędliniarskich kuszą swoim wyglądem. To jedyne co je wyróżnia. Niestety przynosimy je do domu i po 2 dniach nie nadają się do jedzenia. Tak, tak bywa w większości przypadków. Nie stanie to się jednak z własnymi wyrobami, bazującymi na naturalnych przyprawach. Tym razem mam do zaprezentowania karkówkę pieczoną podwędzaną.

Obszerny przepis Krok po Kroku znajduje się pod linkiem:

KARKÓWKA PIECZONA PODWEDZANA W JAŁOWCU

Tak wygląda gotowa karkóweczka.

KARKÓWKA PIECZONA PODWĘDZANA W JAŁOWCU

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak