Aktualności Doradcy Smaku

e-magazyn_jesien_2017_pyszne-800x600

Potrawy pełne słońca w jesiennym wydaniu E-Magazynu!

Za oknami słońca jak na lekarstwo, ale na pewno nie w najnowszym wydaniu E-Magazynu. Spieszę do Was z kolorowymi, apetycznymi i ciepłymi przepisami, dzięki którym ugotujecie mnóstwo pyszności. Aby przez całą jesień gotowało się Wam fantastycznie, mamy dla Was aż 71 stron wypełnionych inspiracjami na dania, a także świetną lekturą.

Strony w najnowszym wydaniu E-Magazynu wypełnione są pysznymi klasykami, które podane na stół zawsze zapewnią Wam sukces i uznanie degustujących. Znajdziecie tutaj przepisy na najpyszniejsze faszerowane papryki, nadziewane cebule czy leczo. Będziecie mogli też poflirtować z orientem i postawić przed domownikami stir fry z wołowiną czy Tadżin z kurczaka. Kto jeszcze nie próbował, to w E-Magazynie znajdzie sprawdzony przepis.

Będzie też mnóstwo propozycji dla miłośników zdrowej kuchni i dań dietetycznych. Zatem obszerny rozdział poświęciliśmy przepisom na sałatki z dodatkiem warzyw pełnych witamin i wartościowych dodatków. Wszystko po to, abyście nabrali odporności i nie złapali żadnego przeziębienia.  

Całe życie jednak nie można być na diecie – wiadomo. Dlatego w numerze nie zabraknie inspiracji na słodkości. Polecamy moc przepisów na desery idealne do popołudniowej herbaty.

W numerze E-Magazynu:

- o wspólnej akcji TVN i Prymat – Mistrz Smaku, czyli jak zdobyć 100 tys. zł,

- Sycące przepisy na jesień,

- Sałatki pełne słońca,

- Słodkości do popołudniowej herbaty,

- Michel Moran znów w Doradcy Smaku,

- Jesienna kuchnia Roberta Sowy,

- Słoikiem jestem i nic, co pyszne nie jest mi obce - felieton kulinarny.

E-Magazyn dostępny jest TUTAJ.

Życzymy smacznej lektury!

Komentarze

  • 0
    received_575618672618645
    Opublikowano

    jejkuchnia

    Muszę zajrzeć. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza75

    Jak miło znaleźć się w e-magazynie :-) dziękuje
  • 0
    profilowe
    Opublikowano

    Doradca Smaku

    To ja bardzo dziękuję za Twój smaczny przepis :)

Dodaj komentarz