Za oknami słońca jak na lekarstwo, ale na pewno nie w najnowszym wydaniu E-Magazynu. Spieszę do Was z kolorowymi, apetycznymi i ciepłymi przepisami, dzięki którym ugotujecie mnóstwo pyszności. Aby przez całą jesień gotowało się Wam fantastycznie, mamy dla Was aż 71 stron wypełnionych inspiracjami na dania, a także świetną lekturą.
Strony w najnowszym wydaniu E-Magazynu wypełnione są pysznymi klasykami, które podane na stół zawsze zapewnią Wam sukces i uznanie degustujących. Znajdziecie tutaj przepisy na najpyszniejsze faszerowane papryki, nadziewane cebule czy leczo. Będziecie mogli też poflirtować z orientem i postawić przed domownikami stir fry z wołowiną czy Tadżin z kurczaka. Kto jeszcze nie próbował, to w E-Magazynie znajdzie sprawdzony przepis.
Będzie też mnóstwo propozycji dla miłośników zdrowej kuchni i dań dietetycznych. Zatem obszerny rozdział poświęciliśmy przepisom na sałatki z dodatkiem warzyw pełnych witamin i wartościowych dodatków. Wszystko po to, abyście nabrali odporności i nie złapali żadnego przeziębienia.
Całe życie jednak nie można być na diecie – wiadomo. Dlatego w numerze nie zabraknie inspiracji na słodkości. Polecamy moc przepisów na desery idealne do popołudniowej herbaty.
W numerze E-Magazynu:
- o wspólnej akcji TVN i Prymat – Mistrz Smaku, czyli jak zdobyć 100 tys. zł,
- Sycące przepisy na jesień,
- Sałatki pełne słońca,
- Słodkości do popołudniowej herbaty,
- Michel Moran znów w Doradcy Smaku,
- Jesienna kuchnia Roberta Sowy,
- Słoikiem jestem i nic, co pyszne nie jest mi obce - felieton kulinarny.
E-Magazyn dostępny jest TUTAJ.
Życzymy smacznej lektury!