Jak przygotować deser bezglutenowy?

20.02.2017
Jak przygotować deser bezglutenowy?

Zbliża się "tłusty czwartek", czyli wielkie święto wszystkich łasuchów. Przyjęło się, że tego dnia możemy zajadać się słodkościami, nie przejmując się ilością spożywanych kalorii. Jednak część z nas z wielu przyczyn unika w swojej diecie glutenu. Co zrobić w sytuacji, gdy tego dnia mamy szczególną ochotę na "coś słodkiego"?

 

 

W takim przypadku możemy przygotować deser bezglutenowy! Polecam Wam kilka przepisów na domowe słodkości, w których znajdzie się kasza jaglana, owoce oraz inne smakołyki.

Zapraszam do przeczytania Wpisu Tygodnia "Deser bezglutenowy na gorąco" autorstwa Patrycja33, gdzie znajdują się przepisy na pyszne słodkości.

Patrycja33 zaprasza na bezglutenowe desery.

 

UWAGA!

W naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300 punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.

Za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i ''smacznie'', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Kryteria wyboru:
• oryginalna tematyka
• zdjęcia wysokiej jakości
• własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
• wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat