Śniadanie na piątek: Czerwona szakszuka

10.02.2017
Śniadanie na piątek: Czerwona szakszuka

Szakszuka to niezwykle smaczne i pożywne śniadanie, wykonane ze świeżych składników, które szczególną popularnością cieszy się w Izraelu. Przepis na to danie jest naprawdę prosty i wymaga od nas niewiele pracy, a zapewniam Was, że uczucie sytości zapewni na długo.

 

 

Gdy czeka nas ciężki dzień obowiązkowo należy zjeść sycące śniadanie! Ja polecam szakszukę, czyli połączenie pomidorów, papryki i jajek, które możemy wzbogacić ulubionymi dodatkami. U mnie w wersji z chorizo, pycha!

 

 

 Przepis na genialną szakszukę znajdziecie TUTAJ lub klikając w zdjęcie.

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KORAL

12.02.2017 17:28
Świetne :)
prymat