Sezon II, odc.1: Risotto z parmezanem

14.01.2014
Sezon II, odc.1: Risotto z parmezanem

 

W pierwszym odcinku drugiego sezonu programu "Doradca Smaku" wspaniałe i proste w przygotowaniu Risotto z parmezanem!

Tradycyjne risotto można przyrządzić bez dodatków lub z: grzybami, mięsem, owocami morza czy warzywami. Z kolei dodany do risotta parmezan nie tylko podkreśli smak dania, ale i nada mu prawdziwie włoskiego charakteru. 

 

1

Przepis na Risotto z parmezanem

 

Wiecie, że parmezan pochodzi z północnych Włoch? Produkcję tego niezwykłego w smaku sera zawdzięczamy podobno zakonnikom benedyktyńskim i cysterskim.

 

10

Zapraszamy na Konkurs "Odkryj smak odcinka"

 

11

Udostepnij:

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

prymat