Za nami kolejna kulinarna impreza, podczas której mogliście odwiedzić miasteczko Prymat. Tym razem okazja była wyjątkowa, gdyż towarzyszyliśmy zawodom konnym w skokach przez przeszkody Silesia Equestrian. Chętni, którzy przybyli, by podziwiać zwinność i wdzięk koni, mogli przy okazji skosztować przysmaków przygotowanych przez mistrza kulinarnego – Roberta Sowę.
Kto ustawił się w kolejce do Kulinarnego Tira Prymatu, ten otrzymał solidną porcję złożoną ze zdrowej sałaty od Eisberg, grillowanego kurczaka w złocistej panierce, a także znakomitego dressingu na bazie sosów sałatkowych Prymat. Chętnych nie brakowało, a niektórzy postanowili wykorzystać okazję do zrobienia sobie również pamiątkowego zdjęcia z Robertem Sową.
Tradycyjnie czekaliśmy na Was z wyjątkowymi nagrodami – gadżetami, akcesoriami kuchennymi, książkami kulinarnymi, a także przyprawami marki Prymat. Proste konkursy organizowała ekipa Roberta Sowy na Kulinarnym Tirze, a także hostessy Prymat przy Kole Fortuny. Zasada była prosta, wystarczyło odpowiedzieć na proste kulinarne pytanie. Nic dziwnego, że wielu z Was postanowiło spróbować swoich sił w takim wyzwaniu.
Zawsze podczas eventów z udziałem miasteczka Prymat czekają na Was również hostessy, które z przyjemnością odpowiadają na Wasze pytania, jak i wręczają świetne książeczki z grillowymi przepisami od marek Prymat oraz Eisberg, producenta sałat gotowych do spożycia.