Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

IV tura konkursu startuje – zapytaj o… wieprzowinę

IV tura konkursu startuje – zapytaj o… wieprzowinę

Chcesz zaskoczyć swoich gości wyjątkowym podaniem mięsa wieprzowego? Masz teraz niepowtarzalną okazję zadania nurtujących i interesujących Cię pytań o dania przygotowywane z wieprzowiny. Zadaj je nam, a Robert Sowa odpowie na nie już wkrótce!

 

Wieprzowina daje wiele kulinarnych możliwości.  Dlatego warto wiedzieć, z czym ją łączyć, jak ją przygotowywać, żeby mięso było soczyste, delikatne i bardzo smaczne! Chcecie zaskoczyć swoich bliskich aromatycznymi wieprzowymi żeberkami,  a może wolicie polędwiczki wieprzowe? Zadawajcie swoje pytania o wieprzowinę, a my wybierzemy spośród nich 5 najciekawszych i nagrodzimy je punktami w serwisie oraz Zestawami przypraw Prymat. Na najbardziej interesujące natomiast odpowiedzi udzieli Robert Sowa.

Na Wasze zgłoszenia czekamy do 13.12.2015 do godziny 9:00.


Zachęcamy do przesyłania swoich zgłoszeń w formie własnego zdjęcia z załączonym pytaniem w wersji tekstowej oraz jako video. Istnieje też możliwość przesyłania swoich zgłoszeń konkursowych w formie samego tekstu.

W zależności od nadesłanej formy zgłoszenia Laureaci mogą otrzymać:
- Zestaw przypraw Prymat i 2000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie video.
- Zestaw przypraw Prymat i 1000 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie zdjęcia z załączonym pytaniem w formie tekstowej.
- 600 punktów do wykorzystania w Serwisie otrzymają Laureaci, którzy prześlą swoje zgłoszenie w formie tekstu.


ZASADY KONKURSU:
1. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest akceptacja regulaminu konkursu.
2. Wysłanie zgłoszenia konkursowego poprzez jedną z możliwych dróg dostarczenia:
a) Wysłanie maila na pocztę elektroniczną: [email protected]
b) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Facebooku https://www.facebook.com/DoradcaSmaku pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział;
c) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku na Instagramie https://www.instagram.com/explore/tags/doradcasmaku/ pod postem konkursowym dotyczącym poszczególnej tury, w której Uczestnik będzie brał udział; użytkownik powinien oznaczyć wpis konkursowy hasztagiem #odkrywamyszekretgotowania
d) Opublikowanie postu ze zgłoszeniem na stronie Doradca Smaku pod aktualnością zapowiadającą poszczególną turę konkursu.
Zgłoszenia opublikowane w innych miejscach niż powyżej nie będą brane pod uwagę.
3. W zgłoszeniu powinno znaleźć się:
a) Pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
b) Uczestnik może zgłosić swoje pytanie w trzech akceptowalnych formach:
- Filmu, w którym Uczestnik zada pytanie dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Zdjęcia przedstawiające twarz Uczestnika oraz pytania w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.
- Pytanie w formie tekstowej dotyczące tematu przewodniego konkursu.
Szczegółowe informacje w REGULAMINIE.

Jolcia_90 13.12.2015 00:03
Oj nieciekawa sytuacja. Ja lubię wieprzowinę, ale ograniczam ją więc jak już ją zjeść, to smacznie przyrządzoną :)
11.12.2015 21:07
Dzisiejsza wieprzowina to jakiś szajs, kupiłem łopatki chciałem zrobić sobie gulasz,pokroiłem w kostkę chciałem pod smażyć zamiast wtapiającego się tłuszczu zrobiło się pół rondla wody a mięso zrobiło się białe jak z drobiu . Słonina też cienka jak podeszwa a tłuszcz nie wykształcony smakuje jak granulat. Frycek Pozdrawiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak