Ania Wyszkoni jest dumna ze swojej doskonałej figury, którą jak przyznaje - zawdzięcza wyłącznie genom. Twierdzi, że może jeść wszystko, na co tylko ma ochotę i nie utyje.Bohaterem dnia, oprócz Anny Wyszkoni, Roberta Sowy i Kucharka, była kapusta. Ale nie byle jaka, a kapusta miniaturka. Specjalna odmiana białej kapusty ale w rozmiarze mini może być idealnym rozwiązaniem dla singli lub niejadków.Jesienna inspiracja kapusta przyniosła wspaniale brzmiące przepisy. Sowa z Anią wyszkoni podali: orientalne gołąbki z mini kapusty włoskiej z pikantnym farszem z drobiu i pieczarek podane na chrupiącej sałatce z kiełków i mango, pierś z kaczki podaną na aromatycznej czerwonej kapuście z sosem truskawkowym i surówkę z białej mini kapusty z prażonymi orzeszkami pinii.Przepisy oraz fragment odcinka można znaleźć na stronie DD TVN.