Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MonikaW

Zadanych pytań: 41

17.03.2017 21:36

Witam, planuję zakup nowej formy do tarty - do tej pory miałam taką zwykłą chyba aluminiową, jaką Wy polecacie ceramiczną, szklaną a może sylikonową?

Odpowiedzi (47)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.03.2017 14:36

Polecam szklaną albo ceramiczną;))

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

18.03.2017 15:03

ja używam ceramiczną

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.03.2017 16:08

Posiadam szklaną oraz metalową z wyjmowanym dnem i obie sobie chwalę.

benka

Zadanych pytań: 15

18.03.2017 18:35

Mam ceramiczną i metalową, w ceramicznej piekę częściej, jest dość duża więc nawet pizzę w niej robię. Ceramiczna ma tą zaletę,że nic się nie przykleja, można w niej podawać, bo jest estetyczna i łatwo się myje, nic do niej nie przywiera.

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2017 19:04

Nie polecam silikonowej, polecam ceramiczną , z wyjmowanym dnem.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

18.03.2017 19:10

polecam szklaną lub ceramiczną

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

18.03.2017 19:36

Mam silikonów i bardzo jestem zadowolona

anemon

Zadanych pytań: 163

18.03.2017 20:58

Najczęściej używam tej z wyciąganym dnem, ale mam też ceramiczną i z niej też jestem zadowolona. Najmniej używam metalowej bez powłoki i bez wyjmowanego dna.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

18.03.2017 21:02

Ja mam ceramiczną- polecam

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

18.03.2017 21:14

Lubie silikonową.;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak