Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

09.07.2016 16:59

Nalewkę wiśniową robicie z całych wiśni czy drylowanych ?

Odpowiedzi (52)

Konczi

Zadanych pytań: 632

12.07.2016 12:29

zrobiłabym z tych drylowanych

Habibi

Zadanych pytań: 690

12.07.2016 21:24

Połowę dryluję i łączę z tymi, które mają pestki. Kiedyś wcale nie drylowałam.

Camill

Zadanych pytań: 2

13.07.2016 08:07

Z drylowanych by wykorzystać później owoce do deserów

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

13.07.2016 15:26

Z drylowanych :)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

14.07.2016 11:27

robię z drylowanych

Ela427

Zadanych pytań: 12

14.07.2016 17:08

ja zawsze dryluje wiśnie :))

Klausia

Zadanych pytań: 251

21.07.2016 20:41

Jak chciałabym wykorzystać je to drylowane.

kd045

Zadanych pytań: 7

04.08.2016 20:12

z całych a potem dryluję

Ela15

Zadanych pytań: 1414

07.08.2016 11:38

używam drylowanych wiśni

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

12.08.2016 21:41

Tylko drylowane

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak