Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

09.07.2016 16:59

Nalewkę wiśniową robicie z całych wiśni czy drylowanych ?

Odpowiedzi (52)

Janina

Zadanych pytań: 159

09.07.2016 21:27

Zawsze robię z drylowanych;))

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.07.2016 22:40

1/3 zostawiam z pestkami :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.07.2016 23:18

Zawsze drylowane

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.07.2016 23:35

dryluję wiśnie, ale dodaję kilka sztuk pestek

gosia1988

Zadanych pytań: 526

09.07.2016 23:37

Ja zawsze dryluję

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

10.07.2016 01:09

I ja bawię się w drylowanie ;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.07.2016 09:04

Ja robię z drylowanych i 1/4 nie drylowanych

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.07.2016 09:05

Wszystko zależy od przepisu, a robię różnie.

marzut

Zadanych pytań: 4

10.07.2016 09:15

Wydaje mi się że to decyzja indywidualna, jednak lepiej la mnie jest zrobic z drylowanych

Ola1984

Zadanych pytań: 295

10.07.2016 09:40

Pół na pół drylowanych i całych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak