Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nalewki i alkohole- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

benka

Zadanych pytań: 15

09.07.2016 16:59

Nalewkę wiśniową robicie z całych wiśni czy drylowanych ?

Odpowiedzi (52)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

10.07.2016 16:52

zawsze z drylowanych ale ostatnio dokładałam pestki

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.07.2016 18:38

Dryluję, a to dlatego, że później takie wiśnie z nalewki wykorzystuję do deserów i pestki by przeszkadzały. Trochę pestek do nalewki dodatkowo wrzucam.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.07.2016 20:56

dryluję plus wrzucam trochę samych pestek

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.07.2016 08:17

Robię z drylowanych wiśni

Futka

Zadanych pytań: 2

11.07.2016 12:41

Ja w tamtym roku robiłam z całych wiśni :D

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.07.2016 13:19

z drylowanych wiśni

irenka

Zadanych pytań: 888

11.07.2016 21:43

ja robię z wiśni drylowanych

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.07.2016 22:29

Z drylowanych.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

12.07.2016 09:40

gdy robiłam taką nalewkę to większość wiśni była drylowana ale część dodawałam w całości z pestkami

Android

Zadanych pytań: 0

12.07.2016 09:47

Zawsze robiliśmy z całych bo połowa smaku to właśnie pestki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak