Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

31.03.2017 00:33

Mąka migdałowa. Jak przechowujecie mąkę migdałową? Ostatnio wyczytałam, że powinno się ją trzymać w lodówce lub nawet w zamrażarce....

Odpowiedzi (46)

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.04.2017 21:50

Nie wiedziałam o tym, ale teraz będę już wiedziała

Janina

Zadanych pytań: 159

17.04.2017 17:02

Jeszcze nie używałam takiej mąki;))

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

19.04.2017 21:38

Kupuję małe ilości, tylko do ciasteczek.

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.04.2017 09:36

jeszcze nie używałam tej mąki ,

Ela15

Zadanych pytań: 1414

28.04.2017 07:09

nie używam takiej mąki w swojej kuchni

cooleczka

Zadanych pytań: 539

15.05.2017 21:37

ja też słyszałam, że najlepiej trzymać ją w lodówce, a jeśli ktoś sam mieli migdały to najlepiej robić to na świeżo. Ale przyznaję, że ja nie używałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak