Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

31.03.2017 00:33

Mąka migdałowa. Jak przechowujecie mąkę migdałową? Ostatnio wyczytałam, że powinno się ją trzymać w lodówce lub nawet w zamrażarce....

Odpowiedzi (46)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

31.03.2017 10:49

nie kupujemy tej mąki

mysza75

Zadanych pytań: 96

31.03.2017 10:53

przechowuję w suchym zamkniętym szczelnie pojemniku w lodówce

Mniam

Zadanych pytań: 87

31.03.2017 11:40

Nie wiedziałam, że mąkę migdałową trzeba trzymać w lodówce. Zawsze uważałam, że w suchym miejscu.

halina17

Zadanych pytań: 271

31.03.2017 12:27

Mąkę migdałową trzymam w szczelnym pojemniku i w lodówce. Mąka musi być w chłodnym miejscu .

jan_mag

Zadanych pytań: 1

31.03.2017 12:36

U mnie w pojemniku plastikowym

Konczi

Zadanych pytań: 632

31.03.2017 13:36

nigdy nie miałam takiej mąki

Renataj

Zadanych pytań: 1275

31.03.2017 13:41

Używałam jej tylko raz, przechowywałam w szafce kuchennej a zużyłam w ciągu tygodnia: siostra kupiła kilogram na próbę i podzieliła się ze mną, wykorzystałam do naleśników, ciasteczek i ciasta /do wszystkiego dodawałam po trochu tak żeby faktycznie wypróbować/

Margo1

Zadanych pytań: 2141

31.03.2017 14:01

Nie widziałam tej mąki jeszcze

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

31.03.2017 14:51

nie używałam tej mąki

ben-ka

Zadanych pytań: 459

31.03.2017 15:42

Przyznam, że nie widziałam tej mąki, nie wiem jak ją przechowywać ani co z niej można robić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak