Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

17.07.2016 17:10

Gdzie przechowujecie olej kokosowy po otwarciu? Na moim pisze żeby w lodówce ale mnie to denerwuje bo jest strasznie twardy i ciężko łyżeczkę nabrać :)

Odpowiedzi (34)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

20.07.2016 21:22

Ja trzymam w spiżarce na półce - tam jest jakieś 18-20 stopni.

tobi1989

Zadanych pytań: 0

22.07.2016 12:00

W chłodnej szafce :)

Patrycja33

Zadanych pytań: 366

29.07.2016 09:58

ja trzymam go w szafce

Marta1986

Zadanych pytań: 859

10.12.2016 21:49

ja równiez w szafce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak