Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

17.07.2016 17:10

Gdzie przechowujecie olej kokosowy po otwarciu? Na moim pisze żeby w lodówce ale mnie to denerwuje bo jest strasznie twardy i ciężko łyżeczkę nabrać :)

Odpowiedzi (34)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

18.07.2016 15:03

nie używałem jeszcze oleju kokosowego

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.07.2016 16:26

Wcale nie trzeba go trzymać w lodówce, ja mam normalnie na stole.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

18.07.2016 18:59

nie miałam okazji wypróbować oleju kokosowego

kasienka23

Zadanych pytań: 512

18.07.2016 19:46

trzymam go w szafce

ilka01

Zadanych pytań: 6

19.07.2016 11:58

w szafce najlepiej

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

19.07.2016 16:17

ja przechowuję w lodówce

asiatok

Zadanych pytań: 15

19.07.2016 23:14

muszę przestawić swój do szafki :)

Goya

Zadanych pytań: 1385

20.07.2016 11:52

zazwyczaj w lodówce ale wtedy jest twardy, czasem zostawiam na 2 dni jak dużo go używam po prostu na blacie

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.07.2016 20:08

ja przechowuję w lodówce

Futka

Zadanych pytań: 2

20.07.2016 20:57

Ja przechowuję olej w szafce. Nie psuje się u mnie - zawsze szybko go zużywam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak