Składniki:
1 kg kapusty czerwonej 25 dkg gruszek 50 dkg jabłek 25 dkg śliwek 10 dkg cebuli 1 litr wody | |
1 pełna łyżka soli 2 łyżki cukru łyżeczka kwasku cytrynowego po kilka ziaren pieprzu,ziela angielskiego i 1 gożdziku do |
1 kg kapusty czerwonej 25 dkg gruszek 50 dkg jabłek 25 dkg śliwek 10 dkg cebuli 1 litr wody | |
1 pełna łyżka soli 2 łyżki cukru łyżeczka kwasku cytrynowego po kilka ziaren pieprzu,ziela angielskiego i 1 gożdziku do |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: