sałatka z kapustą piekińską

sałatka z kapustą piekińską

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • główka kapusty pekińskiej,puszka kukurydzy,majonez i dowolny sos sałatkowy do smaku

    . .
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste drobno szatkujemy,kukurydzę odsączamy i dodajemy do kapusty.Kilka łyżek majonezu łączymy z sosem sałatkowym i dokladanie mieszamy.Dodajemy do kapusty i łączymy.Odstawiamy do lodowki

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat