Deser waniliowo-orzechowy

Deser waniliowo-orzechowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • brzoskwiń z puszki

    2 połówki
  • winogrona

    1 kiść
  • polewy czekoladowej

    2-3 łyżki
  • lody orzechowe

    250 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Brzoskwinie osączyć z syropu, pokroić na mniejsze części. Winogrona umyć i osuszyć. Na zmrożony talerz położyć część owoców i trzy łyżki lodów. Następnie obłożyć resztą owoców i polać polewą czekoladową. Udekorować wg uznania.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tomek18

31.10.2011 14:19
wysmienity

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat