Ptysie ze smażonym łososiem i majonezem :

Ptysie ze smażonym łososiem i majonezem :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 2 łyżki majonezu ,mielony pieprz ,4 ptysie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia rozdrobnić widelcem i zmieszać z majonezem i doprawić pieprzem .Ptysie przekroić na pół i napełnić farszem . Góry od ptysi wetknąć w farsz . Udekorować .

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna223

02.03.2012 21:56
super

Jolanta40

08.01.2011 23:24
to coś dla mnie :))

ewelinapac

08.01.2011 18:56
wyglądają świetnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat