Obiad na wtorek: Pieczona karkówka z morelami

28.02.2017
Obiad na wtorek: Pieczona karkówka z morelami

W końcu nadszedł ostatni dzień karnawału, który uroczyście kończy czas hucznej zabawy i rozpoczyna okres Wielkiego Postu. Tradycyjnie tego dnia przygotowuje się duże ilości mięsa, tłustych potraw, słodkości i oczywiście... śledzika. Jestem pewien, że pyszne sałatki śledziowe już czekają w Waszych lodówkach, więc proponuję Wam wyjątkową karkówkę z morelami.  



Pieczone mięso to także nieodzowny element ostatków! Nie mam wątpliwości, że karkówka w tym słodkim wydaniu Was zaskoczy. Przekonajcie się sami!

Przepis na karkówkę z owocami znajdziecie TUTAJ lub klikając w zdjęcie.

Udostepnij:

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bożena Matuszczyk

20.03.2017 15:48
Pyszne mięsko.;)

Anonimowy

02.03.2017 17:19
Pyszne apetyczne mięsko .Kusi smakiem jak i wyglądem.

bietka

01.03.2017 12:01
smaczne mięsko : )

Magda!M

28.02.2017 17:36
Ciekawa propozycja na obiad, na pewno wypróbuję!
prymat