Nowy, świąteczny cykl kulinarny z Robertem Sową - o przygotowaniach do Świąt...

02.12.2010
Nowy, świąteczny cykl kulinarny z Robertem Sową - o przygotowaniach do Świąt...

Na polskich stołach w ten wyjątkowy wieczór często króluje karp i inne potrawy przygotowywane zgodnie z przekazywaną z pokolenia na pokolenie tradycją. Na wigilijnym stole powinno znaleźć się dwanaście potraw, co jest nie lada wyzwaniem dla osób przygotowujących kolację wigilijną. A przecież to dopiero wstęp do kolejnych dwóch dni świąt.

 

Dlatego ważne jest, aby przygotowania rozpocząć możliwie jak najwcześniej, a w Wigilię jedynie je dokończyć.

 

Przez cały okres świąteczny Robert Sowa wraz z Prymatem i Kucharkiem będzie radzić jak najlepiej przygotować się do Bożego Narodzenia. 

 

Udostepnij:

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

borgia

02.12.2010 14:15
Jacie... Widzę barszczyk z jaśkiem. Taki zawsze u mnie w Wigilię gości na stole. Pomimo, iż uszek z grzybami robię tysiące... ;). Wszyscy się dziwią, że właśnie tak, a ja w tym momencie bardzo się cieszę, że kontynuując moje rodzinne tradycje nie jestem dziwadłem.
prymat