Wpis Tygodnia: Karnawałowe przekąski na ząb

27.01.2014
Wpis Tygodnia: Karnawałowe przekąski na ząb

 

 

Każda przekąska powinna być łatwa i szybka w przygotowaniu, gdyż konieczne jest podanie ich w większej ilości – szczególnie tych „na ząb”. Znakomicie sprawdzą się podczas imprez różnego rodzaju tartinki, koreczki, czy przekąski z popularnego ciasta francuskiego. Ale dobór składników to zaledwie połowa sukcesu. Koniecznie trzeba jeszcze zadbać o wygląd naszych przekąsek. Mają przecież za zadanie nie tylko smakować naszym gościom, ale dodatkowo robić ogromne wrażenie na naszym karnawałowym stole. O tym co i jak przygotować na te wyjątkowe, zimowe wieczory przy wtórze karnawałowej muzyki opisuje w swoim wpisie „Karnawałowe przekąski na jeden gryz” Łucja. Zapraszamy!

 

1

Fot. Łucja

 

Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów  (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Udostepnij:

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Renata9

27.01.2014 16:27
Łucja, wielkie gratulacje ode mnie :-), smaczne te przekąski

Christopher

27.01.2014 15:06
Smaczne gratulacje.

Łucja

27.01.2014 14:25
dziękuję :)

IwonaDD

27.01.2014 13:20
Gratulacje Łucjo, inspirujący wpis!

IZABELA29

27.01.2014 13:18
gratulacje
prymat