Wpis Tygodnia: Kasztany na osłodę

12.11.2012
Wpis Tygodnia: Kasztany na osłodę

 

 

Bo najlepsze kasztany są na placu Pigalle… Ciekawe czy i nasza użytkowniczka tam kiedyś była. Tymczasem nie dociekając pochodzenia kasztanów zachwycamy się pomysłem, który pojawił się w wyróżnionym Wpisie Tygodnia. Gorąco zachęcamy do wypróbowania masła kasztanowego, którym uraczyła nas Katarzyna Cukier. Jeśli więc chcielibyście spróbować czegoś nowego w swojej kuchni, lub po prostu macie taką fantazję, by ponownie przygotować coś z kasztanów : „Na jesienną osłodę – masło kasztanowe” może okazać się znakomitą podpowiedzią.

 

 1

 

Przypominamy, że za przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów możecie wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.

Udostepnij:

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

M. Monroe

17.11.2012 11:43
fantazja dla podniebienia. gratulacje!

Cukiereczek13

14.11.2012 10:06
Dziękuje Renatko :)

Renata22

13.11.2012 22:46
Kasiu, gratulacje!

Cukiereczek13

12.11.2012 16:50
Dziękuje ślicznie za wyróżnienie ;)

ilka_86

12.11.2012 16:20
gratulacje:)
prymat