Kaszuby to barwna kraina – rzec by można, że mlekiem i miodem płynąca. Różnorodność lokalnych produktów sprzyja bogatej kulturze kulinarnej, o której niezwykle ciekawie w swoim cyklu pisze Christopher. Zapraszamy na Wpis Tygodnia!
Kaszubskie potrawy są jedyne w swoim rodzaju. Smaki mające swój początek w tamtejszych lasach i wodach zdecydowanie brylują na lokalnych półmiskach. Jeśli chcielibyście zgłębić wiedzę na temat tej bogatej kultury kulinarnej to gorąco zachęcamy do lektury Wpisu Tygodnia „Kaszubskie jadło – elegancka krelka” użytkownika Christopher.
Przypominamy również, że za 1000 lub 2000 punktów (w przypadku Wpisu Tygodnia będącego wideoblogiem) przekazanych od Doradcy Smaku można wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie również szansę otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
UWAGA!
Od dziś w naszym serwisie codziennie będziemy szukać najciekawszych i najbardziej inspirujących wpisów blogowych. Te, które zostaną wybrane przez Zespół DoradcaSmaku.pl, zostaną wyróżnione poprzez publikację na stronie głównej wśród aktualności Doradcy Smaku oraz nagrodzone dodatkowymi 300. punktami. Co tydzień spośród tych właśnie wpisów zostanie wyróżniony najlepszy – Wpis Tygodnia (za 1000 punktów)*.
Kryteria wyboru:
- oryginalna tematyka
- zdjęcia wysokiej jakości
- własne opracowanie tematu (autorski opis, własne przykłady)
- wysoki poziom poprawności językowej
* Zespół DoradcaSmaku.pl może wyłonić w ciągu tygodnia dowolną ilość wpisów. Jednocześnie zastrzega możliwość braku wyróżnienia jakiegokolwiek wpisu w danym tygodniu.
Wpis Tygodnia będzie wybierany w każdy poniedziałek bez względu na to, czy w ciągu tygodnia zostały wyróżnione jakiekolwiek wpisy.