Wpis Tygodnia: Kasztany na osłodę

Bo najlepsze kasztany są na placu Pigalle… Ciekawe czy i nasza użytkowniczka tam kiedyś była. Tymczasem nie dociekając pochodzenia kasztanów zachwycamy się pomysłem, który pojawił się w wyróżnionym Wpisie Tygodnia. Gorąco zachęcamy do wypróbowania masła kasztanowego, którym uraczyła nas Katarzyna Cukier. Jeśli więc chcielibyście spróbować czegoś nowego w swojej kuchni, lub po prostu macie taką fantazję, by ponownie przygotować coś z kasztanów : „Na jesienną osłodę – masło kasztanowe” może okazać się znakomitą podpowiedzią.
Przypominamy, że za przesłane od Doradcy Smaku 1000 punktów możecie wybrać wymarzoną nagrodę z naszego Katalogu. Co miesiąc macie szansę również otrzymać tytuł Blogera Miesiąca, który dostaje nagrodę finansową w wysokości 500 zł. Piszcie więc dużo i 'smacznie', a Doradca Smaku sowicie Was za to wynagrodzi.
Komentarze (5)